Könyvesfalva - gyerekkönyv ajánló blog

Könyvesfalva - gyerekkönyv ajánló blog

A legelső kedvencek 2. - Színes, puha, csörgős könyvek

2022. január 27. - konyvesfalva

zorgoskonyv2.jpeg

 

A kis színes, puha könyveket már az első időszakban is nyugodtan adhatjuk a baba kezébe, élvezni fogja! 2-3 hónaposan, amikor kezd ráérezni a fogásra, szívesen fogja markolászni, nézegetni, tetszeni fog neki, hogy ahogy nyitja-csukja a kezét, a könyv zörög-csörög.

A kontrasztos képek után hamarosan inkább az élénk színes képek után érdeklődik, az ilyen képeket szereti hosszabban nézegetni, és szívesen hallgatja a hangukat, miközben a látott ábráról mesélünk neki.

Tipp1: Fellógathatjuk babakocsiban, autóshordozóban is, így utazás közben is jobban el tudja foglalni magát.

Tipp2: Csábítóak lehetnek a gyönyörű motívumokat, állatokat ábrázoló, minőségi anyagokból készült pasztell színű könyvecskék, de ebben az esetben nem igaz, hogy a drágább jobb is. Az anyaszemnek talán a pasztell tetszik jobban, de ne feledjük, hogy a baba az élénk színeket kedveli ebben az időszakban. 

A bejegyzés trackback címe:

https://konyvesfalva.blog.hu/api/trackback/id/tr1016825174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása